در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام من حدود 24 سال به انضمام پرداخت بیمه سربازی  در صنایع سرامیک مشغول به کار هستم شغل من جزو مشاغل سخت وزیان آور است

 میخواهم بدانم اگر به هر دلیلی ماه های پایان کارم نوع شغل و مبلغ حقوقی اینجانب تغییر کند و به عبارتی اضافه شود آیا در حقوق محاسبه شده توسط بیمه به ضرر من می  باشد یا به نفع من

 یا به طور واضحتر بگویم کار فرما به دلایلی میخواهد شغل من را تغییر بدهد و از ساعت کاری جنرال شیفت که از ساعت 7 صبح الی 4 بعدازظهر است تبدیل کنند به شیفت که یک هفته صبح و یک هفته عصر کار میشوم و حدود 200هزار تومان به حقوق اینجانب به عنوان حق شیفت اضافه میشود میخواهم بدانم این مبلغ به نفع من و حقوق بازنشستگی می باشد یا به ضرر

من لطفا" راهنمائی نمایید باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

به نفع تان است چون مشمول کسر بیمه می شود . حقوق غیر متعارف هم فکر نمی کنم بشود .

با تشکر