در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باسلام بنده با سی سال کاربازنشسته شده ام ولی درجای مربوطه که مشغول بکار بودم بیمه کسرشده راطبق قانون بیمه واریزنکرده اند (اضافه کار و حق شیفت رامحاسبه نشده تا از بیمه کسر شود و حقوق خوبی شامل بنده شود) و حقوق اینجانب یک میلیون و صد وپ نجاه هزلرتومان شده و حدود پنج شش ماهی هست دارم ازمزایای بازتشستگی استفاده میکنم ایامی توان باتمام این موارد ازکارفرما و بیمه شکایت کرد
ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت داشتن مستندات مربوط میتوانید در اداره کار از کارفرما شکایت و پس از اخذ رای نسبت به اعمال موارد به تامین اجتماعی مراجعه و سایر اقدامات را به عمل اورید