در بازنشستگی و مستمری توسط (640 امتیاز)
سلام

(منظورم قانونی و از راه درست است و نه با تخلف و غیر قانونی عمل کردن). کسی که با 20 سال باز نشسته می شود با کسی که 30 سال حق بیمه پرداخت کرده و باز نشسته شده است از لحاظ پرداخت مستمری و دریافتی تفاوت دارد و مسلما کمتر حقوق دریافت خواهد کرد.

ولی خوب اگر کسی بخواهد با 20 سال بازنشسته شود و بخواهد حقوق خوبی در حد کسی که با 30 سال سابقه باز نشسته شده دریافت کند چه راهکارهایی هست؟ آیا می توان 10 سال دیگر را یک نوع بیمه دیگر باز کرد و با تجمیع حقوق 20 سال و 10 سال بیمه دیگر حقوق در حد یک مستمری 30 سال سابقه دریافت کرد؟

چه راههایی پیشنهاد می شود؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

راه اول پرداخت حق بیمه بالا در تامین اجتماعی میباشد که بتوانید با سقف حقوق بازنشست شوید و راه دوم استفاده از بیمه عمر و سرمایه گذاری میباشد که بتوانید در کنار حقوق تامین اجتماعی از مزایای بیمه عمر هم استفاده کنید