در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
پدر من چند ماه دیگر 60 ساله میشود.
او 15 سال سابقه بیمه کارگری دارد و 5 سال هم هست که بصورت اختیاری خودش را بیمه کرده (البته با حداقل پرداختی بیمه اختیاری)
و به گفته اداره تامین اجتماعی تا 4 ماه دیگر بازنشسته میشود
حالا سوالات من این است
1. حقوقی که بعد از بازنشستگی به ایشان تعلق میگیرد چقدر است ؟
2. آیا راه حلی وجود دارد تا بتوانیم حقوق ماهیانه بازنشستگی ایشان را افزایش دهیم ؟
3. آیا حقوق و مزایای کسانی که با این شرایط (سن 60 , سابقه 20 سال ) بازنسشته میشوند با اشخاصی که 30 ساله باز نسشته میشوند تفاوتی دارد ؟
پیشاپیش از شما کمال تشکر و قدردانی را دارم.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
1 حداقل حقوق بازنشستگی به نامبرده پرداخت میگردد در صورت داشتن 20 سال سابقه و سن 60

2 خیر امکان ندارد مگر نسبت به افزایش مزد تا دو سال بعد نیز اقدام گردد

3  اگر افراد با 30 سال سابقه و داشتن حداقل مزد بازنشسته شوند با شرایط 20 سال یکسان محاسبه میگردد