در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
باعرض سلام و خسته نباشد

ممنون میشم به سوالم جواب بدین .

در شرکت ما از ابتدای تاسیس اعضای هیئت مدیره دستمزد ماهیانه دریافت می کردن و براشون بیمه رد میشد (در همان لیست بیمه که نام پرسنل هست ) ولی از ابتدای امسال به دلیل مشکلات اقتصادی حقوق دریافت نمی کنند و درخواست کردن که بیمه هم براشون رد نشه

 حالا با توجه به حضورشون توی شرکت من چطور باید اسمشون رو از لیست حذف کنم که مشکلی پیش نیاد و ترک کار هم که نمیشه براشون زد چون منطقی نیست و حضور دارن .

لطفا اگر اطلاع دارین بنده رو راهنمایی کنین

ممنون
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام از شهریور سال گذشته تامین اجتماعی بخشنامه ای صادر نمود که مدیر عامل واعضای هیت مدیره باید از لیست کارکنان خارج شوند وبیمه اختیاری یا مشاغل آزاد برقرار کنند حال با حضورشان در دفتر وآمدن بازرس اعلام کنید که این افراد طبق این روزنامه یا اساسنامه عضو هیت مدیره میباشندوبازرس آنها را از لیست خارج میکند