در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (140 امتیاز)
سلام من قبلا تو محل کارم یک تن بار با تاور به کمرم کذاشته شده و کمرم دیکس در حال فعالیت هست و یکی از انکشتهای دست راستم تاندون پاره کرده بود بر اثر افتادن بر روی آهن و عمل جراحی شد و الان هم بر اثر حادثه که دست چپم لای قرقره مونده و هر چهار تا انکشتهام لح شده و یکی از انکشت هام تاندوم پاره کرده و سه تا از انکشتهام هم چون ۴۵روز تو آتل مونده خشک شده و خودم هم بیمه اختیاری تامین اجتماعی هستم

 آیا من میتونم بازنشستگی یا بازنشستکی جزئی بگیرم یا نه و اگر بیمه حوادث کارگاه بهم خسارت بده بازم میتونم بازنشستگی بکیرم یا نه ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- شما باید ابتدا درمان تان را کامل کنید تا بتوانید درخواست ازکارافتادگی دهید . در مدتی که درمانتان را کامل می کنید از پزشک معاج تان استراحت پزشکی گرفته و به تامین اجتماعی ارائه دهید تا پس از تایید توسط پزشک معتمد یا شورای پزشکی هم غرامت دستمزد بگیرید و هم بیمه تان دچار خلل نشود . پس از کامل شدن درمان به شعبه بیمه درخواست از کارافتادگی دهید و با پر کردن فرم 6 ازکارفتادگی توسط پزشک معاج تان به کمیسیون پزشکی ارجاع داده می شوید . اگر حادثه تان در محل کار اتفاق افتاده باشد و توسط بازرس اداره کار تایید و توسط کارشناس تامین اجتماعی تایید شده باشد می توانید به عنوان حادثه شغلی در کمیسیون پزشکی شرکت کنید . اگر بین 10 تا 33 درصد بگیرید غرامت دستمزد ایام بیکاری می گیرید ، اگر بین 33 تا 66 درصد بگیرید ازکارافتاده جرئی می شوید و اگر بیش از 66 درصد بگیرید ازکارافتاده کلی می شوید .

2-بیمه حوادث کار ربطی به بیمه تامین اجتماعی ندارد و این 2 مقوله جدا هستند .

با تشکر