در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من نقاش ساختمان هستم. شماره و شغل خود را برای تبلیغ در برنامه دیوار قرار دادم و از طریق این برنامه با من تماس گرفتن. و من با توافق تماس گیرنده رفتم در منزل ایشان که خالی از سکنه بود و چون قصد فروش منزل را داشتند رفتم برای نقاشی. و شروع به کار کردم.

 در روز دوم کار از بالای چهار پایه افتادم وبا صدای فریاد من همسایه ها هرجور بود در را باز کردند و با تماس با اورژانس من را به بیمارستان بردند. پس از معاینه و عکسبرداری معلوم شد دو عدد از دنده های من شکسته و نیاز به دو ماه استراحت مطلق دارم.

 ساختمان بیمه نبود و من هم بیمه نبودم. با توجه به این موضوع من میتوانم از صاحبخانه جهت دریافت دیه شکایت کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
باسلام هر گونه احداث بنا وتعمیرات بایستی با مجوز شهرداری انجام بگیرد واین مجوز هم منوط به بیمه کردن ساختمان میباشد شما میتوانید شکایت کنید اما بازرس اداره کار به محل کار شما مراجعه میکند وعلت حادثه رو بررسی مینماید ومقصر را تعیین میکند فقط باید حواستان باشد کوتاهی وسهل انکاری از طرف شما نبوده باشد بعداز بازرسی میتوانید ادامه شکایت رو پیگیری نمایید