در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام وخسته نباشیدخدمت تمام بزرگواران
بنده قبلا هم راجع به دیه گرفتن راننده مقصر سوال پرسیدم و در باب همین موضوع سوالات پرسیده شده ی دوستان دیگه روهم مطالعه کردم تقریبا بیشتر دوستان پاسخشون این بود که از تاریخ ۲۹ سه ۹۵ به اونطرف ترشامل میشه
بنده به شرکت بیمه مراجعه کردم بمن گفتند:
فعلا چون آیین نامه اجرایی ماده 3 قانون جدید به تصویب هیات وزیران نرسیده و به شرکتهای بیمه ابلاغ نشده
به همین دلیل فعلا مطابق قانون قدیم یعنی فقط در صورت فوت یا نقص عضو به راننده مسبب حادثه دیه پرداخت میشه/
لطفاراهنمایی کنیدچکاری بایدبکنم
ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در اين امر هنوز بعضي از شركت هاي بيمه اي وحدت رويه ندارن و بعضي مراكز پرداخت ميكنن و بعضي مراكز ميگن اصلا پرداختني نيست و بعضي ها ميكن بعد از  تصويب ايين نامه پرداخت ميكنن ولي ايين نامه اخرين فرصتي كه براي تصويب دارند ٢٩ خرداد مي باشد و خب بعد از تصويب ان طبق ماده ٣ به راننده مقصر نيز ديه معادل ديه غير حرام مرد مسلمان تعلق خواهد گرفت