در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در تاریخ ۹۶/۲/۱۵ تصادف کردم و خودم مقصر بودم طبق قانون جدید ماده ۳ دیه به بنده تعلق می گرفته اما شرکت بیمه گر پرداختی انجام نمیدهد جهت احیای حق خودم باید چکار کنم  با چه مدارکی شکایت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید  در ضمن بیمه نامه من از برج ۹ سال ۹۵ شروع میشه.
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
شما میتوانید از شرکت بیمه که بیمه نامه را خریداری نموده اید شکایت کنید و حقتون را مطابق ماده ۳ مطالبه کنید و با رای دادگاه شرکت بیمه را مجبور به پرداخت کنید.
مدارک مورد نیاز : بیمه نامه و رای دادگاه یا نظریه کارشناس راهنمای و رانندگی که شما را مقصر تشخیص داده اند.
موفق باشید