در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شرایط بازنشستگی تامین اجتماعی با بیمه اختیاری چجوریه و میشه سربازی رو هم بهش اضافه کرد
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام به طور کلی شرایط بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی برای همه بیمه شدگان اعم از اجباری یا اختیاری یا مشاغل آزاد و یا ... یکسان است و تفاوتی در شرایط بازنشستگی ندارند

شرایط بازنشستگی تامین اجتماعی

در مورد سوال شما ‌اگر فردي 55 سال سن داشته باشد و دو سال و 6 ماه به پايان 30 سال پرداخت سابقه حق بيمه وي مانده باشد، مي‌تواند با پرداخت حق بيمه دو سال خدمت سربازي و 6 ماه استفاده از بيمه اختياري، خود را بازنشسته كند. در حال حاضر 21 درصد حق بيمه در سيستم بيمه اختياري به 26 درصد افزايش يافته و فرد مي‌تواند از خدمات درماني نيز بهره‌مند شود. در گذشته فرد بايد 21 درصد حق بيمه پرداخت مي‌كرد و بابت بهره‌مندي از خدمات درماني نيز به ازاي هر دفترچه، مبالغي را پرداخت مي‌نمود، اما در حال حاضر درمان از حالت سرانه خارج شده و حق بيمه 26 درصد گرديده كه فرد بيمه شده بايد كل آن را پرداخت كند.

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال

مدارک لازم برای بیمه خویش فرمای تامین اجتماعی

توسط (3,590 امتیاز)
بله مدت زمان سربازی جزء بیمه محسوب میشود.