در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام،من کارگاهی دارم و ثبت شرکت ام نیست
برای اینکه کارگران خودم و بیمه کنم باید شرکت و ثبت کنم یا نیاز نیست
و برای اینکه بتونم بیمه اشون کنم، چه مراحلی و باید طی کنم
تعداد کارگران ۵ نفر
سپاس گزار
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما اگر کارگاه دارید میتوانید به شعبه نزدیک کارگاه مراجعه ومدارک کارگاه  ازچمله سند رسمی یا اجاره نامه وجواز کسب را به واحد بازرسی برده وتقاضای کد کارگه نمایید وبعد از بازرسی کلیه مدارک کارگران خودرا (البته بعداز دریافت کد کارگاه از واحد درامد)جهت نامنویسی به واحد نامنویسی برده ونامنویسی نمایید وبعد از واحد درامد رمز ورود به تهیه لیست را گرفته ولیست را تنظیم وارسال وپرداخت نمایید و بعد تایید لیست یا ریاضی فنی شدن به کارگزاری مراجعه واقدام به دریافت دفترچه بیمه نمایید..ایمانی