در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
باسلام برادر بنده قبلا در نانوایی کار میکرد و بیمه اجباری بود ولی الان حدود 6 سال هست جواز نانوایی گرفته و مغازه نانوایی مال خودش است و بیمه اختیاری واریز میکند و دارای سه فرزند میباشد ولی الان میگوید حق بیمه اختیاری براش سنگینه میخواد بره و دفترچه بیمه رو باطل کنه و بره بیمه سلامت اقدام کنه آیا با این کار حق بیمه کم میشود

 و دیگر اینکه برود بیمه مشاغل آزاد اقدام کند بدلیل داشتن جواز بهتر است یا همان اختیاری بماند چون شنیدم که در بیمه مشاغل آزاد اگر جواز مربوط به شغل قبلیت باشه سوابق آزاد هم جزو همان شغل محسوب میشود
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- بیمه سلامت صرفا دفترچه خدمات درمانی ارائه می دهد در حالیکه در بیمه تامین اجتماعی شما پکیج کاملی دارید که یکی از مهمترین آنها بازنشستگی است . پس این دو موضوع ربطی به هم ندارد .

2- سوابق در هر بیمه ای برای شما محفوظ می ماند . به نظر من رفتن به مشاغل آزاد در صورتیکه زن و بچه داشته باشید اشتباه است زیرا باید  نفری 32 هزار تومان برای خودتان و اعضای خانواده برای دفترچه پول پرداخت کنید . 172 تومان هم نرخ 18 درصد است و نرخ های پایین تر نیز یکسری از خدمات ضروری را ندارد . پیشنهادم یا ادامه بیمه به صورت اجباری و یا همان اختیاری است.

با تشکر