در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)

سلام و خسته نباشید.

من بیمه هنرمندان از زیرمجموعه مشاغل آزاد هستم، همسر و فرزندم هم تحت تکفل من هستن.

این فرم، آخرین استعلام من برای پرداخت حق بیمه هستش :

از اونجا که تو جدول حق بیمه، سهم بیمه من 77000 تومان هستش، چطور میشه که مبلغ حدود 200000 تومان رو برای من تو فیش میزنن.

ممنون

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

من در این جدول ارسالی شما مبلغ ۷۷،۰۰۰ تومان را مشاهده نمیکنم،چون ظاهرا در این فیش ارسالی،تعرفه حق بیمه هنرمندان لحاظ نشده است!!

حق بیمه شما (با توجه به فیش تامین اجتماعی ارسالی شما ۱،۶۷۳،۸۷۶﷼ میباشدکه حق سرانه درمان تان نیز مبلغ ۲۷۰،۰۶۰﷼ نیز به آن اضافه میشود.

لطفا با کارت شناسایی،مدارک مثبته دال بر عضویت تان در  هنرمندان و فیش یاد شده به کارگزاری و یا شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه و درخواست اصلاح آن را بدهید.