در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
این هفته برای ثبت نام بازنشستگی بیمه مشاغل آزاد اقدام کردم. گفته بودن ماهانه 1/700/000 تومانه. و برای شش ماه فیش گرفتم که واریز کنم. اما ماهانه حدود 80 هزار تومان شده. علتش چیه؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام حق بیمه درصدی از حقوق تعیین شده در قرار داد بیمه با تامین اجتماعی می باشد که با توجه به پوشش ها محاسبه می شود (12 درصد ، 14 درصد ، 18 درصد، 18 درصد+سرانه درمانی )

در صورتی که پوشش های کمی را انتخاب نمایید حق بیمه پرداختی کمتر می شود و و تامین اجتماعی نیز پوشش های کمتری به شما ارایه می دهد (مثل عدم پرداخت مستمری بازنشستگی به خانواده در صورت فوت قبل از بازنشستگی با انتخاب 12 درصد)

اطلاعات تکمیلی در:

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری