در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
در شرکتی کار میکردم حقوق دستی میدادند بیمه رد نشده سندی ندارم ولی اگر کارفرما بپذیرد من برایش کار میکردم آیا میتوان آن سال ها را اضافه بر بیمه کرد
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با سلام. باید فرم ادعای سابق را تکمیل کنید و اگر کارفرما سوابق مورد ادعای شما را تأیید کند بایستی مدارکی همچون قرارداد ، فیش حقوقی ، ریز کارکرد یا حضور و غیاب و ... از سوی کارفرما به شعبه ارائه شود و حق بیمه را به نرخ روز + جریمه پرداخت کند.