در دیه و بیمه خودرو توسط (329,890 امتیاز)

در حادثه ای که منجر به فوت راننده مقصر فاقد گواهینامه حادثه شده است:

آیا خودرو دارای بیمه بدنه می باشد، از محل بدنه خسارت خودرو پرداخت می شود؟

مربوط به این سوال

آیا به راننده مقصر که فاقد گواهینامه می باشد، دیه تعلق می گیرد؟

2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

خیر . در بیمه بدنه این مورد جزو مستثناعات بیمه هست و خسارت خودرو قابل پرداخت نیست

در صورتیکه راننده موضوع بیمه هنگام وقوع حادثه فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه رانندگی وی باطل شده باشد و یا مطابق مقررات راهنمایی و رانندگی گواهینامه راننده برای رانندگی موضوع بیمه متناسب نباشد قابل پرداخت از سوی بیمه نیست. اتمام اعتبار گواهینامه در حکم بطلان آن نیست و قابل پرداخت است .

ولی خسارت زیاندیدگان در بیمه ثالث توسط شرکت بیمه قابل پرداخت است و در صورتی که فاقد بیمه ثالث یا بیمه معتبر باشد خسارت زیاندیدگان از محل صندوق تامیین خسارت های بدنی جبران میشود.