در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
من در حالت مستی تصادف کردم و به گارد ریل خوردم
هزینه گارد ریل رو دادم
واسه شرب خمر 400ت جریمه راهنمایی و رانندگی شدم
دادگاه رفتم شلاق هم خوردم
الان چرا بیمه بدنه خسارت ماشین خودمو نمیده؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

طبق بند 6 ماده 6 شرایط عمومی بیمه نامه بدنه خسارت شما قابل پرداخت نیست

ماده ۶ - خسارت‌های غیر قابل جبران

در موارد زیر جبران خسارت در تعهد ‌بیمه‌گر نخواهد بود:

  • ۱- خسارت‌های ناشی از جنگ، شورش، اعتصاب و یا تهاجم.
  • ۲- خسارت‌های مستقیم و غیر مستقیم ناشی از انفجارهای هسته‌ای.
  • ۳- خسارت‌هایی كه عمداً توسط ‌بیمه‌گذار، ذی‌نفع و یا راننده موضوع بیمه به آن وارد می‌شود.
  • ۴- خسارت‌های وارده به موضوع بیمه حین گریز از تعقیب مقامات انتظامی مگر آنكه عمل گریز توسط متصرفین غیر قانونی باشد.
  • ۵- در صورتی كه راننده موضوع بیمه هنگام وقوع حادثه فاقد گواهی‌نامه رانندگی باشد یا گواهی‌نامه رانندگی وی باطل شده باشد و یا مطابق مقررات راهنمایی و رانندگی گواهی‌نامه راننده برای رانندگی موضوع بیمه متناسب نباشد. اتمام اعتبار گواهی‌نامه در حكم بطلان آن نیست.
  • ۶- خسارت‌های ناشی از حوادثی كه طبق گزارش مقامات ذی‌صلاح به علت مصرف مشروبات الكلی و یا استعمال مواد مخدر یا روان‌گردان توسط راننده موضوع بیمه به وجود آمده باشد.
  • ۷- خسارت ناشی از بكسل‌كردن وسیله نقلیه دیگر مگر آنكه موضوع بیمه مخصوص و مجاز به انجام این كار باشد و اصول و مقررات ایمنی را رعایت كرده باشد.
  • ۸- خسارت‌های وارده به وسایل و دستگاه‌های الكتریكی و الكترونیكی موضوع بیمه در صورتی كه ناشی از نقص و خرابی در كاركرد آنها باشد.
  • ۹- خسارت‌هایی كه به علت حمل بار بیش از حد مجاز توسط موضوع بیمه به آن وارد شود.