در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
با سلام

خانم مطلقه و بیکار که والدینش هر دو از بازنشستگان وزارت کشاورزی بوده اند (هم پدر و هم مادر که جزو قانون خدمات کشوری بودند)  و هردو فوت شده اند  ایا مستمری هردو والد رامیتواند دریافت کند
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . چون هر دو ارگان یکی است فقط یک مستمری می توانید دریافت کنید . اگر دو ارگان مختلف هم بود از نظر قانونی ایراد داشت ولی بعضا مشاهده شده است که چنین کاری انجام می شود.

با تشکر