در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
باسلام. من 4 ساله که تویه شرکت عمرانی مشغول به کاربودم الان 2 روزه که بیکار شدم پرسجو کردم گفتن که کسایی که بیمه شون به عنوان پیمانکاری رد شده نمیتونن بیمه بیکاری دریافت کنن .

میخواستم  بپرسم که آیا راهی داره که بتونم بیمه بیکاری دریافت کنم یا نه
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،چنانچه علت وقوع بیکاری شمااتمام قرارداد باشد،داشتن حداقل یک سال سابقه در اخرین کارگاه و دائمی بودن ماهیت پیمان الزامی است واگر این در شرط راداشته باشد بیکاری به شما تعلق میگیرد اما اگر ماهیت کارگاه و پیمان غیر دائمی باشد تنها بارای عدم نیاز می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید،لطفا در صورت نیاز تماس حاصل گردد