در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
با سلام بنده در شرکتی به صورت 12 ساعت کار 24 استراحت مشغول هستم میزان مرخصی بنده چگونه محاسبه میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
با سلام. میزان و نحوه استفاده مرخصی کارگران نوبتکاری نیز مانند سایر کارگران  می باشد و به ازای هر ساعت استفاده از مرخصی یک ساعت کارکرد و به ازای هر یک روز مرخصی ۷:۲۰ کارکرد لحاظ می شود.
برای کارگران نوبتکاری ۱۲-۲۴ در صورت استفاده متوالی از چند روز مرخصی بایستی حتی در روزهایی که جزو شیفت کاری نیست کارکرد لحاظ شده و از مرخصی کسر گردد. البته در صورت طولانی شدن روزهای مرخصی گردش کار از بین رفته و کارگر به تعداد ساعات شبکاری فوق العاده شبکاری دریافت میکند.