در قانون کار و قرارداد کار توسط (180 امتیاز)
با سلام و احترام

اگر در یک دستگاه اجرائی دو نفر را فرض بگیریم که در یک پست مشابه کار می کنند ولی یکی ازآنها مشمول قانون مدیریت کشوری است ولی دیکری مشمول قانون کاراست.

حال سئوال من این است که چه فرقی بین آنها از لحاظ امنیت شغلی و حقوق و بازنشستگی و سایر مزایا وجود دارد؟

سئوال دیگر اینکه در هنگام جذب آن دو نفر،باید با تشریفات قانونی، قانون خودشان جذب شوند ویا اینکه چون دستگاه اجرایی است باید هر دو با قانون مدیریت خدمات جذب شوند و بعد از جذب شدن یکی از آنها مشمول قانون کار شود؟ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سوال 1 : بستگی به ارگان مربوطه دارد ولی معمولا کسانی که تحت شمول قانون کار در این ارگان ها قرار می گیرند تحت نظر شرکتی زیر مجموعه این ارگان ها هستند . امنیت شغلی پایین تر ، حقوق کمتر ، مزایای کمتر و احتمالا مبلغ بازنشستگی کمتر در انتظار این دوستان است .

سوال 2: بستگی به ارگان مربوطه دارد . هر کدام از حالات در بعضی از ارگان ها اجرا می شود.

با تشکر