در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
سلام .خسته نباشید من شوهر 3سال بود تو یه شرکت کار میکرد، بعد فروردین  96 امسال دیگه شرکت بیرون اومد .

تو طول اون مدت هم ما بیمه سامان تکمیلی بودیم ،استفاده هم نکرده بودیم .

الان من سوالم  برای زایمان چون هزینش بالای تو بیمارستان خصوصی میتونم حالا که شوهرم اومده بیرون استفاده کنم . یا نه  باطل شد بیمه مم .،؟؟؟؟
میتونم از فروردین تا شهریور که موقع زایمان هست خودم واریز کنم .که پول بهم تعلق بگیره .
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

جون قراردادهاي بيمه معمولا سالنه ميباشد اكر از تاريخ بيمه نكذرد مي توانيد استفاده كنيد.ببخشيد فارسى نوىسم ايراد داشت