در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
سلام شوهرم 3سال سابقه بیمه داره از فروردین 96 دیگه شرکت بیرون اومد .
ما تا الان عضو بیمه سامان درمان تکمیلی بودیم .
من سوالم اینه شهریور برای عمل زایمان ، به بیمه تکمیلی نیاز دارم ، من میتونم از بیمه استفاده کنم بیمه تکمیلی .
به ما یک سال 6ماه بیمه بیکاری هم تعلق گرفته اگه نمیشه میتونم تا شهریور خودم واریز کنم پولمو برای حساب بیمه تکمیلی .که بتونم شهریور از پولش استفاده کنم .
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر

بیمه تکمیلی ای که همسر شما داشتن بصورت گروهی بوده،که تاریخ شروع و پایان داره.

اگه تاریخ پایانش بعد از زایمان شما باشه و شرکت قبول کنه که با پرداخت حق بیمه از طرف شرکت تون،همسرتون و شما رو تحت پوشش قراربده،میتونین ازش استفاده کنین.

در غیر اینصورت،بدلیل قطع همکاری همسرتون با شرکت،بیمه تکمیلی تون هم حذف شده و شما مشمول دریافت غرامت زایمان نخواهید شد.

و بصورت انفرادی هم هیچ‌شرکت بیمه ای بدلیل باردار بودن تون،شما رو تحت پوشش قرار نخواهد داد.