در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام دختری هستم ک تحت کفالت پدر بیمه میباشم و از خدمات بیمه تکمیلی و جانبازی ایشان استفاده میکنم.حال اگر من از کفالت پدر خارج بشوم و خود مستقل بیمه گردم(از طرف محل کار)آیا همچنان میتوانم از خدمات و مزایای بیمه تکمیلی جانبازی ایشان استفاده کنم؟(قابل ذکر است بیمه اکنون نیز تامین اجتماعی است)
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بستگی به شرکت بیمه ای دارد که قرارداد بسته. چون برخی از شرکت های بیمه درخصوص مغایرت کد کارگاهی خسارت پرداخت نخواهند کرد. مثل بیمه پارسیان

اما شرکت هایی مثل بیمه ایران یا شرکت های بیمه ای که با کمکرسان ایران قرارداد دارند به مغایرت کارگاهی کاری ندارند و شما می توانید از بیمه تکمیلی استفاده کنید

اما قانوناً در بیمه های تکمیلی گروهی هر شخص میتواند افراد تحت تکفل خود را تحت پوشش قرار دهد مطابق با کد کارگاهی بیمه شده که تحت تکفل محسوب شود. و افراد مغایر با کد کارگاهی تحت تکفل محسوب نشده و نمیتوانند تحت پوشش قرار دهند