در بیمه درمان تکمیلی توسط (120 امتیاز)
با سلام
پدرم در شرکتی کار می کند و بیمه درمان تکمیلی می باشد آیا من که خودم در شرکتی دیگر کار میکنم و برایم بیمه رد می شود اما بیمه تکمیلی ندارم میتوانم جزو افراد تحت تکفل پدرم محسوب شوم و بیمه تکمیلی از طریق پدرم بشوم؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا دانشجو نیز می باشم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

یکی از شرایط تحت تکفل بودن داشتن دفترچه پایه از طرف پدر است،و دیگری اینکه در صورت دانشجو بودن باید زیر ۲۶ سال بوده و گواهی اشتغال به تحصیل به شرکت بیمه درمان تکمیلی پدرتان ارایه دهید.

در اینصورت میتوانید از این خدمات استفاده نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتاندهدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.