در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام من بیمه ام پیوسته رد میشده تا آذر 95 و اون زمان قرار بود که خودم پیگیر امور پرداخت بیمه ام از طرف شرکت باشم که به دلیل مشکلاتی نتوانستم و از اون زمان تا الان دیگه رد نشده.

 الان میخوام جای دیگری مشغول شم.

 آیا میتونم این چند ماه رو از طریق شرکتم دوباره پیگیری کنم و بپردازیم تا وقفه از بین بره؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
اگر مدارک و مستندات قانونی دال بر اشتغال در دوره ذکر شده در اختیار دارید، می توانید از طریق هیات تشخیص اداره رفاه، کار و امور اجتماعی( بر اساس ماده ۱۴۸ قانون کار) و یا از طریق دریافت فرم" فرمت ادعای سابقه" از واحد نامنویسی و حساب های انفرادی شعبه بیمه ای محل اشتغال، جهت ایجاد سابقه مورد نظر اقدام نمایید. لازم به ذکر است حق بیمه آن دوره به میزان دوبرابر محاسبه و در صورت موافقت کارفرما وصول می شود.