در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)

باسلام درسال 94 بعلت مشکل خاصی که کارفرما و همسرم برایم درست کردند خودم ترک کار نمودم که نتیجش با 8سال سابقه کار و ضمن شکایت به اداره کار تعلق نگرفتن حق سنوات شد ولی با توافق کارفرما (در اداره کار) رای بازگشت بکار صادر شد که بعد از جلسه از بازگشت بکارم ممانعت شد

من نیز مجددا شکایت ولی به لحاظ فشار عصبی ناشی از خیانت همسرم روز جلسه را فراموش کردم همین اتفاق با 10ماه سابقه در کارگاه دیگر مجددا برایم تکرار شد که دوباره مجبور بترک کار شدم و متضرر از بابت عیدی و سنوات.

ضمن پوزش از اطاله کلام سوالم این است

  1. برای کارگاه اول باگذشت 1/5سال و فراموشی تاریخ جلسه الان میتونم مجددا شکایت کنم؟
  2. برای کارگاه دوم هم باگذشت 2/5 ماه و ترک کار میتونم شکایت کنم؟ و ایا نتیجه میگیرم؟

ممنون از راهنماییتون

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به ترک کار شما واینکه در هییت بعدی شرکت نکردید چون رای هییتی که شرکت نکردید را اعلام نکردین ورای صادره چی بوده بهر صورت سما میتوانید  به استناد به هییت قبلی مجددا دادخواست داده وتقاضا سنوات وعیدی واعمال ماده ۱۴۸ قانون کار بابت عدم پرداخت حق بیمه  داده وحق خودرا دریافت نمایید ودر مورد دوم هم همینطور میتوانید پیگیری نمایید  حق شما تضییع نمیشود .ایمانی