در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (180 امتیاز)

با سلام و احترام

سئوال حقوقی داشتم در صورت امکان پاسخ فرمایید:

آیا قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص استخدام نیروی انسانی شامل مناطق آزاد کشور  هم می شود؟

در ماده پنج قانون چگونگی اداره مناطق آزاد به صراحت گفته که:

ماده :5هر منطقه توسط سازمانی که به صورت شرکت با شخـصیت حقـوقی مـستقل
تشکیل میگردد و سرمایه آن متعلق به دولت است، اداره میشود. این شرکتها و شرکتهای
وابسته از شمول قوانین و مقررات حاکم بر شرکتهای دولتی و سایر مقررات عمومی دولت
مستثنی بوده و منحصراً بر اساس این قانون و اساسنامه های مربوط اداره خواهنـد شـد و در
موارد پیشبینی نشده در این قانون و اساسنامه، تابع قانون تجارت خواهند بود.

 در خصوص شکایت بنده از یکی از مناطق آزاد کشور به علت عدم استخدام بنده با وجود دستور مدیر عامل سازمان، شعبه بدوی و تجدید نظر دیوان عدالت اداری به استناد ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری که استخدام در دستگاه های اجرایی را منوط به شرکت در آزمون کرده است اقدام به رد شکایت بنده نموده اند این در حالیست که این ماده قانونی  در نظر این حقیر شامل مناطق ازاد نمی شوند و قانون مستقل خودشان را دارند(ماده 12قانون چگونگی اداره مناطق آزاد).

با توجه به اینکه کارکنان سازمان مناطق آزاد مشمول قانون کارند در اینصورت قانون مدیریت خدمات کشوری هم شامل آنها می شود؟ و اینکه شعب بدوی و تجدید نظر به درستی قضاوت نموده است یا نه؟ لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید. ممنون

1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام هرچند که پاسخ به این سئوال منوط به ملاحضه مدارک واحکام صادره از شعبه بدوی وتجدید نظر میباشد
ولی باید بعرض برسانم اعمال ماده 44قانون مدیریت خدمات کشوری ، مربوط به چنیین مواردی نبوده باوجودی که مناطق آزاد تجاری تابع قانون کار بوده واستناد به مواد قانونی که مربوط به مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری میباشد واجاهت نداشته ورسیدگی.به شکایت شما میبایست درچارچوب قانون
کارصورت پزیرد...لذا خلاف بین وشرع بودن رای صادره دوراز ذهن نمیباشد
که شما با اعاده دادرسی میتوانید به حق خود دست یابید..
پیشنهاد میشود بادردست داشتن مدارک واحکام موجود.با ،احدی ازوکلای دادگستری که دراین حوزه تبحر دارد مشورت نمایید
پایدار باشید