در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
باسلام آیا منع قانونی در رابط با شخصی که از بازنشستگی بعلت غیرمتعارف بودن انصراف داده باشد و بعد از پنج ماه مجدا درخواست بازنشستگی کند باموانعی مواجه خواهدشد

درضمن بعداز صادر شدن حکم بازنشستگی بدون اینکه حساب بانکی افتتاح شود انصراف به سازمان ارسال شده بود.

 اگر انصراف مورد قبول واقع نشده باشد تکلیف چیست که پنج ماه لیست بیمه  ارسال شده لطفا راهنمایی بفرمایید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام اگر انصراف خود را ثبت کرده باشید هیچگونه منعی وجود ندارد ودلیل اینکه تقاضای شما رو نمیپذیرن کار منطقی نیست شما دلیل نپذیرفتن درخواست بازنشستگی رو از تامین اجتماعی بپرسید ومجدد در گروه بپرسید تا علت آن رو که منطقی نمیباشد بدانیم که راهکار درستی اراعه بدهم