در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
با سلام اگر شخصی بازنشسته شود ولی بدلیل غیرمتعارف حقوقش انصراف بدهد بعد از گذشت پنج ماه با پایین آوردن مشمول بیمه اش مجددا درخواست بازتشستگی بدهد

آیا مسولین شعبه بازهم می توانند حقوقش را غیرمتعارف کنند

 لطفا مراراهنمایی کنید من پاسخ سوالم را کجا باید مشاهده کنم باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ببینید . این قضیه سلیقه ای نیست . با استفاده از نرم افزار و وارد کردن حق بیمه چند سال آخرتان در سیستم به صورت کامپیوتری مشخص می گردد که حقوق تان غیر متعارف هست یا نه ؟ ارتباط مستقیم به مسئولین شعبه ندارد و آنها از دستورالعمل ها پیروی می کنند .

با تشکر