در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
با سلام من در بهمن ماه سال ۹۵ بازنشسته شدم ولی بعلت غیرمتعارف حقوقم انصراف دادم الان دوباره درخواست بازنشستگی دادم ولی هنوز پرونده ای فنی من درحال بررسی میباشد هم اداره کل شهرستان هم دفتر کل در تهران

 حال با این وجود شرکت می تواند ترک کار مرا در تاریخ ۲/۳۱ صادر کند و به شعبه ارسال کند تا بعد از مراحل قانونی از تاریخ یاد شده مستعمری من برقرارشود
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باسلام ،پس از ارعه درخواست بازنشستگی و بررسی پرونده توسط شعبه تا زمانیکه سازمان تامین اجتماعی نامه ترک کار را برای شما به شرکت ارسال ننماید قطع ارتباط ننماید و منتظر بمانید