در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌معمولاً در استان‌هاي محروم، اكثر امور مربوط به پيمان‌هاي ساختماني و خدماتي، به وسيله اشخاص حقيقي انجام مي‌شود. چرا به رغم پرداخت حق بيمه قابل توجه، اين افراد خود نمي‌توانند نام خويش را در ليست بيمه‌شدگان درج كنند تا از حمايت‌هاي تأمين اجتماعي بهره‌مند شوند؟
1 پاسخ
توسط
اين افراد نمي‌توانند به عنوان كارفرما و يا خويش‌فرما و با پرداخت حق بيمه مقرر، از حمايت‌هاي تأمين اجتماعي بهره‌مند شوند. همچنين به موجب بخشنامه 2/14 سازمان تأمين اجتماعي، چنانچه اين افراد خود در عمليات پيمان شاغل باشند. معادل حق بيمه آنان از حق بيمه پيمان، كسر خواهد شد. همچنين براساس اين بخشنامه، مهندسان مشاور كه با استفاده از نرم‌افزارها با ماشين‌هاي مكانيزه، موضوع قرارداد را انجام مي‌دهند اگر كارفرما اين امر را گواهي كند، ضرايب احتسابي از 15 درصد به 7 درصد تغيير مي‌كند. ‌ ‌