در لیست بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
برای شرکت به تازگی درخواست کد کارگاه بیمه کردم . مشاور بیمه گفت ظرف 1 هفته تا یک ماه میان بازرسی و هر کس در بازرسی اول حضور داشته باشه میشه از یک سال قبل بیمه کردش . و من میخوام دو نفر از دوستان که خیلی کم حضور دارن رو حتما بیمه کنم . و اونا باید در اومدن بازرس حضور داشته باشن

 معمولا بازرسا بیمه اینقدر معقول هستن که بگیم دو نفر دیگه شرکت هستن ، رفتن تا دانشکده بذار بزنگم بیان؟ یا مینویسه میره ؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بازرس نمیتونه به یکسال قبل برگردد اصلا منطقی ومعقول نمیباشد واگر چنان کاری بکند زیر سوال میرود اما نهایتا میتونه به دو ماه قبل برگردد اگر بنویسد یکسال پیش مدیر ایشان میگوید شما چرا ظرف یکسال بازرسی انجام ندادید که با مراجعه یکبار به یکسال عقب برگشتید وهیچ وقت این کارو نمیکنه اما در مورد دوستان که اگه در محل کار نباشن بستگی به بازرس داره که هم بایستد ویا ندیده اسم آنها را بنویسد احتمال این ضعیف میباشد و اعلام میکنه دفعه بعد میام اگه باشند یکماه قبل رو تایید میکنم بحث بازرسی گسترده است