در لیست بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
بازرس بیمه معمولا چند روز بعد تشکیل پرونده برای کد کارگاه میاد؟
3 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما بعداز ارائه مدارک به شعبه واینکه بازرس بعداز یک هفته جهت بازرسی به محل کار مراجعه وبعداز بازرسی برگه بازرسی را گرفته به شعبه مراجعه ودرخواست کد کارگاه داده وسریعا کد تحویلنسبت به نامنویس پرسنل اقدام ولیست ننظیم وارسال نمایید ....ایمانی