در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چرا سازمان تأمين اجتماعي تفاوتي ميان كارفرمايان خوش‌حساب و كارفرماياني كه در ارايه ليست و پرداخت حق بيمه تعلل مي‌كنند، قايل نيست؟ ‌ ‌
1 پاسخ
توسط
برخورد آمرانه يا پليسي با كارفرمايان، اساساً رويكرد مورد توجه سازمان تأمين اجتماعي نيست و اين سازمان با انواع روش‌ها، بهبود تعامل با كارفرمايان را پيگيري مي‌كند، اما سازمان تأمين اجتماعي برپايه اختيارات قانوني خود، در قبال افرادي كه به تعهدات قانوني خود در زمينه پرداخت حق بيمه پايبند نيستند و به عبارت ديگر نسبت به حقوق بيمه‌اي كاركنان خود (بيمه‌شدگان) توجهي نشان نمي‌دهند، در چارچوب قانون عمل مي‌كند. هر چند اكثريت قاطع كارفرمايان، رويكرد قانونمندانه دارند. ‌ ‌