در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌چرا در بعضي موارد هنوز درخصوص كارگاه‌هايي كه ليست دستمزد را به موقع به شعب تأمين اجتماعي ارسال مي‌كنند، بازرسي بيمه‌اي كماكان براساس ضوابط گذشته، انجام مي‌شود؟ ‌ ‌
1 پاسخ
توسط
سازمان تأمين اجتماعي: ضوابط جديد بازرسي بيمه‌اي از كارگاه‌هاي مشمول قانون تأمين اجتماعي به تمام واحدهاي اجرايي تأمين اجتماعي در سراسر كشور ابلاغ شده و در اختيار كارفرمايان نيز قرار گرفته است. سازمان تأمين اجتماعي بر اجراي كامل مفاد ضوابط جديد، تأكيد دارد و در صورتي كه مورد مشخصي در زمينه عدم اجراي اين ضوابط از سوي كارفرمايان اعلام شود، قابل پيگيري خواهد بود. ‌ ‌