در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (-1,060 امتیاز)
در حالتی که نیروی کار بیمه شده به دلیل حادثه ناشی از کار یا بیماری شغلی و حرفه ای و با تشخیص کمیسون های پزشکی کمتر از 33درصد کاهش پیداکند وضعیت بیمه شده چگونه خواهد بود و چه اطلاق دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام بیمه شده ای که به علت حادثه ناشی از کار و یا بیماری ها شغلی و حرفه ای و با تشخیص رای کمیسیون پزشکی توانکاری وی بین ده تا سی و سه درصد کاهش پیداکند مشمول دریافت غرامت مقطوع نقص عضو می شود این مورد ناظر بر حوادث ناشی از کار و یا بیماری های در ارتباط با شغل و حرفه بوده و در این زمینه اگر کاهش نیروی کار بیمه شدگان به علت ابتلا به بیماری عادی و یا حوادث غیر ناشی از کار باشد غرامت نقص مقطوع مورد پیدا نمی کند.