در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چرا برخی افراد در تامین اجتماعی رفتار محترمانه با کارفرما ندارد
1 پاسخ
توسط
هر چند سازمان تأمين اجتماعي به گواهي دستگاه‌هاي نظارتي ذي‌ربط، در اجراي طرح تكريم ارباب رجوع و جلب رضايت مردم در قياس با دستگاه‌هاي مشابه، توفيق قابل توجهي داشته و حتي طي سال 82 در سطح استان‌ها رتبه اول طرح تكريم را به دست آورده است، اما تصويب قوانين مختلف كه هر يك وظايف متنوعي را به واحدهاي اجرايي تأمين اجتماعي محول مي‌كنند، باعث افزايش قابل توجه حجم فعاليت‌هاي كاركنان اين واحدها شده است كه در مواردي منجر به بروز سوءتفاهم‌هايي ميان مراجعان و كاركنان اين واحدها مي‌شود. در هر حال، تحقق سازماني پاسخگو و مشتري‌مدار، يكي از اوليت‌هاي اساسي سازمان تأمين اجتماعي است و تلاش در اين زمينه به‌رغم همه مضايق و دشواري‌هاي موجود، با جديت هرچه بيشتر ادامه دارد. ‌ ‌