در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-1,060 امتیاز)
نرخ حق بیمه افرادی که بر اساس آیین نامه ادامه بیمه به طور اختیاری با داشتن حداقل 30روز سابقه پرداخت حق بیمه  خودرا بیمه اختیاری نزد صندوق تامین اجتماعی می کنند چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

سلام سهم حق بیمه متقاضیان بیمه اختیاری برای استفاده از تعهدات موضوع قانون تامین اجتماعی بابت بیمه بازنشستگی،فوت و از کار افتادگی و هم چنین حمایت های موضوع خدمات درمانی مجموعا26درصد می باشد که پرداخت 3درصد حق بیمه مربوط به حمایتهای مندرج در قانون تامین اجتماعی به عهده دولت خواهد بود.

حق بیمه تامین اجتماعی در سال 96