در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 96 چقدر می باشد
4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری بوده اند معادل ۲۶% مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرارداد (26 درصد از حقوقی که به تامین اجتماعی اعلام کردید) جهت بهره مندی از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و درمان می باشد.

در صورتی که حقوق حداقلی را انتخاب نمایید باید حدودا ماهانه مبلغ 249 هزار تومان را  پرداخت نمایید.

 و حق بیمه پرداختی در بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی به صورت زیر می باشد

  1. بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 112 هزار تومان
  2. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 130 هزار تومان
  3. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان
  4. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان + سرانه درمان سال 96

برای اطلاع از حقوق مبنا در شغلی که در آن فعالیت می کنید می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

حداقل حقوق مبنای کسر حق بیمه برای مشاغل آزاد چقدر است

  • در بیمه اجباری بسته به حقوق دریافتی 30 درصد کسر می گردد که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم  کارفرما می باشد

جدول هزینه بیمه

اطلاعات بیشتر در :