در دیوان عدالت اداری توسط (110 امتیاز)
با سلام.
بنده به مدت سه سال در یک شرکت بدون قرار داد کار کردم.و بعد این مدت از شرکت بیرونم کردن. به اداره کار شکایت کرده و رای به بازگشت به کار دادن. شرکت به رای صادره اعتراض داد و دوباره در هیائت حل اختلاف رای دوباره به نفع بنده صادر شد. تا اینجا نزدیک دو ماه هم از ایام بلاتکلیفی رو هم گرفتم.

شرکت هم بعد از رای دوم از من خواست تا به کارم برگردم. اما با قرار داد موقت.حتی دوبار برای من هم نامه فرستاده.ولی چون با رای صادره بنده به عنوان نیروی دائمی حساب میشم از بستن قرار داد کوتاه مدت خوداری اما با قرار داد بلند مدت ۵ساله و یا مثل قبل بدون قرار داد حاظر به همکاری میباشم. احتمال دارد به به دیوان شکایت کنن.
در مورد دیوان و رای احتمالی و اطلاعاتی کلی. اگه امکانش باشه میخواستم.
با تشکر
توسط (100 امتیاز)
منم دقیقا چنین شرایطی دارم البته با مدت یکسال
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

مرجع شکایات کارگاههای تحت پوشش قانون کار همان هیات های تشخصی و حل اختلاف وزارت کار است . اگر انها به دیوان عدالت اداری شکایت کنند حق شما با توجه به حکم هایی که دارید تضییع نمی شود . حکم اداره  کار ارجح است و می توانند اجرا نکنند و یا صرفا در صورت قصور در بررسی یکسری ضوابط صرفا شرایط حکم را بررسی مجدد بکننند .

با تشکر