در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا کارفرما مجاز به تغییر قراردادکار دایم کارگری و تبدیل آن به قراردادکار موقت به طور یک جانبه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

کارگرانی که رابطه استخدامی آنان باکارفرما براساس قراردادکار دایم مستقرشده باشد انعقادقراردادکار موقت بعدی در ماهیت دایمی بودن قراردادکار آنهاتغییری ایجادنمی کند بدیهی است چنانچه کارگر باتوجه به توافق حاصله باکارفرما بابت قراردادکار دایم خود تسویه حساب قطعی نموده و بادریافت کلیه مطالبات و سنوات خدمت اقدام به انعقاد قراردادکار موقت باکارفرما نموده باشد قراردادمنعقده بین طرفین معتبربوده و بدون ارتباط باقراردادکار قبلی موجودیت خواهدداشت.