در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
اینجانب دارای قرار داد موقت اشتغال به کار به مدت 9 ماه بوده ام.

قرار داد تمام وقت و میزان حقوق طبق مصوبه اداره کار و امور اجتماعی بوده است.

در صورت پایان مدت قرارداد و عدم دعوت برای تجدید قرار داد آیا به اینجانب بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟

 اگر جواب مثبت است میزان و مدت پرداخت آن حداقل چقدر خواهد بود؟با تشکر
2 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)

باسلام

بله تعلق می گیرد البته درصورتی که کارگاهی که درآن مشغول به کار بوده اید جزء صنوف قلمداد شود نه شرکتهای عمرانی.

مبنای بیمه بیکاری در قانون بیمه بیکاری  بر سه عامل استوار است: علل و عوامل بیکاری، داشتن سابقه لازم قبل از بیکاری، و زمان و مهلت مراجعه جهت درخواست مقرری بیمه بیکاری.

سابقه لازم برای برخورداری از مقرری بیمه بیکاری داشتن حداقل شش ماه سابقه قبلی است. ولی در چند مورد داشتن سابقه مذکور لازم نیست یا نیاز به سابقه بیشتری است. موارد استثنا عبارت است از:
الف) در صورتی که بیکاری ناشی از تعطیلی کارگاه بر اثر حوادث غیرمنتظره باشد، نیازی به سابقه شش‌ماهه نیست و با یک روز سابقه هم مقرری مربوطه به کارگر بیکار تعلق می‌گیرد.
ب) در صورتی که بیکاری پس از اتمام قرارداد کار مدت‌معین باشد و شخص بیمه‌شده نیز دارای یک سال سابقه در آخرین کارگاه باشد، مشمول دریافت مقرری می‌شود. با این توضیح که با پایان قرارداد در قراردادهای مدت‌موقت مقرری بیمه بیکاری به کارگر تعلق نمی‌گیرد، ولی چنانچه بیمه‌شده در حین قرارداد موقت بیکار شود مشمول دریافت مقرری خواهد بود.

مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه شدگان واجد شرایط، به سابقه پرداخت حق بیمه از سوی آنان بستگی دارد و در هر حال مدت آن از ٣٦ ماه برای بیمه شدگان مجرد و ٥٠ ماه برای بیمه شدگان متأهل و متکفل بیشتر نیست.

  • از6ماه سابقه لغایت 24ماه سابقه                 برای مجردین 6ماه و           برای متاهلین یامتکفلین 12ماه میباشد
  • از25ماه سابقه لغایت120ماه سابقه                              12ماه                  18
  • از121ماه سابقه لغایت180ماه سابقه                            18ماه                  26
  • از181ماه لغایت 240ماه سابقه                                  26ماه                  36
  • از240ماه سابقه به بالا                                            36ماه                  50

مدت زمان دریافتی مقرری بیکاری می باشد