در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌در حالي كه در اكثر قراردادهاي پيمانكاري (ساختماني)، اعضاي هيأت مديره شركت‌ها در عمليات پيمان حضور فعال و مؤثري دارند، چرا امكان بيمه شدن آنان به همراه ساير افراد شاغل در پيمان وجود ندارد؟ ‌ ‌اعضای هیئت مدیره چگونه می توانند بیمه تامین اجتماعی شوند ؟
1 پاسخ
توسط
سازمان تأمين اجتماعي پيش از اين با صدور دستورالعملي، با ارسال ليست يكي از اعضاي هيأت مديره اين شركت‌ها كه در عمليات پيمان اشتغال داشته‌اند در قالب ليست پيمان موافقت كرده است و شعب تأمين اجتماعي در سراسر كشور، ملزم به رعايت اين دستورالعمل هستند. درخصوص نحوه ارسال ليست حق بيمه خود پيمانكاران نيز، پيمانكاراني كه جزو اعضاي هيأت مديره يا مديرعامل باشند، حكم صاحب شركت را دارند و چون از نظر شخصيت حقوقي فردحقوق بگير شركت محسوب مي‌شوند، مي‌توانند براي خود ليست حق بيمه ارسال كنند. ولي پيمانكاران حقيقي كه خود مجري كار هستند و تعدادي نيروي كار تحت‌نظر خود دارند، چنين امكاني ندارند و بايد از خدمات بيمه خويش‌فرما بهره‌مند شوند.
سوال شده اسفند 12, 2019 در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز) اگر اسم دو نفر از اعضای هیات مدیره در لیست بیمه یک پروژه ارسال شود ، حکم چیست ؟