در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام خسته نباشید یه سوالی دارم

 اگر در اداره کار حکم به نفع من بدن ولی کارفرما اجرا نکنه تکلیف چیه؟

من شنیدم میره دیوان عدالت اونجا 3 ماه تا 2 سال ممکنه طول بکشه تا به ثمر برسه درسته؟

از یه نفر دیگه هم شنیدم جلو حسابشو میبندن کدومش درسته مرسی
2 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درصورت قطعی شدن حکم طی نامه ای به پیوست دادنامه اداره تعاون به اجرای احکام حقوقی دادگاه مراجعه می نمایید واجرای احکام نیز طی اخطاریه به مدت 10 روز به کارفرما برای اجرای حکم مهلت می دهد درصورت استنکاف کارفرما از اجرای حکم  شما با ارایه لیست اموال و دارایی ویا حساب بانکی کارفرما به اجرای احکام نسبت به توقیف دارایی واموال یاحساب بانکی وی اقدام می شود.