در سایر توسط
با سلام . زنی ۵۱ ساله . بدون بیمه و پس انداز . اگر بخواهم خود را بیمه کنم از چه نوع بیمه ای استفاده کنم . و با سپردن ماهی پنجاه هزار تومان از چه زمانی میتوانم به حقوق بازنشستگی رسیده و میزان ماهیانه حق بازنشستگیم چقدر خواهد بود ؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

من به شما دریافت بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی رو پیشنهاد می کنم در کنار بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول بعد از اتمام دوره قرارداد یا در صورت نیاز در حین مدت قرارداد.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه از نمایندگان منتخب بیمه، می تونید فرم مشاوره رایگان خرید بیمه رو پر کنید تا با برای مشاوره با شما تماس بگیرن. فرم رو می تونید اینجا تکمیل کنید. http://goo.gl/UT7AB9