در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و روز بخیر.آیا امکانش هست خانم 50 ساله  که هیچ سابقه بیمه ندارد با واریز هزینه ای به حساب تامین اجتماعی بتواند خود را بیمه کند؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
سلام شما برای بازنشستگی باید حداقل ده سال سابقه و 55 سال سن داشته باشید که متاسفانه الان هم شروع کنید شامل شما نمیشود و پیشنهاد میکنم از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید