در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید
بنده هنگام کار در اثر حادثه ای و با افتادتن شیی سنگین بروی پای راست دچار شکستگی در سه استخوان کف پای راست شده ام در پی تایید پزشک قانونی معرفی شده از طرف بیمه حوادث هم تایید شده ولی به دلیل اینکه در سی تی اسکن  انجام شده در بیمارستان فقط به شکستگی تنها 1استخوان کف پا اشاره شده  پزشک یا همان مامور اجرایی بیمه مربوطه نظریه پزشک قانونی را رد کرده و 3.5 درصد خسارت پرداخت دره را قبول نموده اند حال بنده باید از کدام طریق باید اعتراض نموده و از کجا باید شروع کنم برایم جای سوال است لطفا مرا راهنمایی فرمائید.     متشکرم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

چنانچه شما با شكايت از كارفرما ميزان ديه شما مشخص شده است پزشكي قانوني قابل اجراست ولي اگر بدون شكايت و با مراجعه مستقيم به بيمه خواهان استفاده از مزاياي بيمه شده ايد مي توانيد اگر بيمه قبول نكرد تمام خسارات را پرداخت كند ،از كارفرما شكايت كنيد و بعد از محكومبت كارفرما به پرداخت تمامي حق شما بيمه گر ملزم به پرداخت مي باشد مگر اينكه واقعا اشتباهي رخ داده باشد كه در اونصورت بيمه گر فقط ملزم به جبران ميزان واقعي خسارات به شما مي باشد