در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

با توجه به نطر پزشگی قانونی میخواستم ببینم دیه من چه میزان میشود

  1.  شکستگی چند قطعا ای (خردشدگی استخوان )درشت نی ساق راست که با میله ارتوپدی ثابت شده مطلوب التیام یافته است.
  2. شکستگی چند قطعا ای (خردشدگی استخوان ) نازک  نی ساق راست که  مطلوب التیام یافته است.
  3.  ارش اسیب نسوج نرم ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی با احتساب ارش ناشی از اسیب عصب ساق راست که به صورت نسبی بهبود یافته در مجموع به میزان 6 درصد دیه کامله است
  4. شکستگی دنده های دوم تا نهمنیمه راست قفسه صدری (جمعا 8 دنده)و شکستگی دنده دوم سمت چپ قفسه صدری غیر محیط به قلب التیام یافته است
  5. ارش کوفتگی ریه راست و ورود هوا به فضای جنب راست که با تعبیه لوله سینه ای در هر دو طرف قفسه صدری درمان شده استدر مجموع 4 درصد دیه کامله
  6. ارش پارگی طحال که طی عمل جراحی از بدن خارج شده است 10 درصد دیه کامله میباشد
  7. ارش پارگی وسیع دیافراگم که تحت عمل جراحی شکم وتعبیه درن شکمی قرار گرفته در مجموع 7 درصد دیه کامله است
  8. ارش ساییدگی خلف قفسه سینه سمت راست نبم درصد دیه کامله است

سابر ضایعات دیه مقدره دارد

باتشکر از شما

توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید برادر من در تصادفی از ناحیه گردن دچار پارگی شده در برگه ی پزشک قانون اینجوری عنوان شذه که آرش پارگی بخيه شده قاعده گردن در سمت راست (در حد دامیه)یک درصد دیه کامل تعیین میگردد میخواستم بدونم یک درصد ديگه کامل برای گردن چقدر میشه با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و در خواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set