در سایر توسط
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بنده فارغ از هر برند ، می گوییم هرکسی باید متناسب با شرایط سنی خودش یک بیمه مختص خود داشته باشد و بزرگسالان با پوشش کامل و بچه روی قسمت سرمایه گذاری بیشتر خریداری گردد ،

هم کودک شما نیازمند این پوشش می باشد و هم شما

برای کودکتان روی قسمت سرمایه گذاری خریداری نمائید بدون هرگونه پوششی و برای خودتان با پوشش های کامل و جامع خریداری نمائید .

با نظر همکاران خوبم با کمال احترام از اینکه میگویند این بیمه برای کودکان مفید نیست مخالف هستم ، بهتر است برای کودکان بیمه خاص کودکان را ارائه نمائیم و آنان را از این موهبت دریغ نکنیم ، چون در بزرگسالیشان هزینه هایی همچون تحصیل ،ازدواج ، کار و.... خواهند داشت که با صرفه جویی و پس انداز برایشان و خرید بیمه عمر وتامین آتیه ( مخصوص کودکان )آینده  آنها را خواهیم ساخت و برای خودمان ( والدین بچه ) برای زمان نبودمان و یازمانی که دچار حادثه ، هزینه پزشکی ، بیماریهای خاص ، از کارافتادگی و در زمان بازنشستگی رفاه بیشتر خودمان این بیمه را خریداری نمائیم.